Eder kao Bađo! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Jun.2016, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eder kao Bađo! (video)

Gol kojim je naturalizovani Brazilac danas srušio Šveđane nedodoljivo podseća na pogodak Roberta Bađa iz polufinala Mondijala 1994. godine protiv Bugara.

Pogledajte oba gola i uverite se da su veoma slični.




>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Italija je eliminisala Bugarsku u polufinalu Svetskog prvenstva koje se igralu u SAD, rezultat je bio 2:1 za 'Azure', a oba gola je postigao Roberto Bađo.

Setimo se da je Bađo od heroja postao tragičar, u finalu protiv Brazila je promašio penal u petoj seriji. Pre utakmice sa Bugarskom, Bađo je postigao pobedonosni gol u 1/4 finalu protiv Španije (2:1), a u 1/8 fnala protiv Nigerije golom u 90. minutu prvo spasao Italiju eliminacije, a potom u prvom produžetku drugim golom na meču doneo trijumf 'Azurima' (2:1).

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.