EP: Mađarska osvojila bronzu

Izvor: B92, 19.Dec.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP: Mađarska osvojila bronzu



Rukometašice Mađarske osvojile su bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu, pošto su u Budimpešti savladale Rusiju sa 29:25 (14:13).

Najefikasnija u pobedničkom timu bila je nekadašnja reprezentativka Jugoslavije Bojana Radulović sa 12 golova, dok je u ekipi Rusije najviše pogodaka postigla Emilija Turej - sedam.

Pred oko deset hiljada bučnih navijača (koje je na iznenađenje neutralnih posmatrača predvodio zvanični spiker) Mađarice nisu dozvolile >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << reprizu subotnjeg debakla, kada ih je norveška selekcija šokirala na samom startu. Posle neizvesnih 30 minuta odlučila je treća četvrtina meča, kada su se Mađarice odlepile na 22:17.

U nastavku programa sastaju se dve najuspešnije selekcije na ovom (kao i prethodnom) Evropskom prvenstvu - Norveška i Danska. Finalni meč počeo je u 17:30.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.