ENGLEZ PROGOVORIO POSLE ŠEST MESECI: Zvezda je sila za Siti i Arsenal!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2021, 10:58

ENGLEZ PROGOVORIO POSLE ŠEST MESECI: Zvezda je sila za Siti i Arsenal!

Nije želeo da prećuti.

Novinar engleskog Skaj sportsa Kaveh Solhekol na zanimljiv način je prokomentarisao formiranje Superlige u fudbalu od strane 12 velikana iz Engleske, Italije i Španije.

Ako će Superliga zaista zaižveti, postavlja se pitanje za šta Liverpul večeras (21.00) igra na gostovanju Lidsu - ako će ostati u Ligi šampiona, onda mu je ovo jedan od presudnih mečeva u borbi za plasman u to takmičenje. U svakom slučaju, kvota na dvojku je 1,77, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na GG3+ 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lids - Liverpul.

- Benfika, Seltik, Fejenord, Ajaks, Forest, Vila, Hamburg, Steaua, Porto, PSV, Crvena zvezda, Marsej i Borusija Dortmund su 19 puta bili evropski šampioni. Arsenal, Atletiko Madrid, Mančester siti i Totenhem imaju nula titula– jasno je aludirao Solhekol na suludost formiranja evropske Superlige.

Zanimljivo, ugledni novinar se oglasio na Tviteru prvi put od oktobra 2020. godine, što govori o tome da mu se ideja o novom takmičenju bogatih uopšte nije dopala.

Benfica, Celtic, Feyenoord, Ajax, Forest, Villa, Hamburg, Steaua Bucharest, Porto, PSV, Red Star Belgrade, Marseille & Dortmund have won 19 European Cups.

Arsenal, Atletico Madrid, Man City and Spurs have won 0.

— Kaveh Solhekol (@SkyKaveh) April 19, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.