EL: Deset slobodnih mesta u Top 16

Izvor: B92, 07.Dec.2011, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL: Deset slobodnih mesta u Top 16

U sredu i četvrtak igraju se utakmice 8. kola košarkaške Evrolige, a do sada je poznato šest učesnika Top 16 faze. CSKA, Panatinaikos, Real Madrid, Barselona, Montepaski i UNISK su završili posao, a posle ovog kola to bi mogli da udare Fenerbahče, Kaha Laboral, Kantu, Makabi, Partizan, Efes i Galatasaraj.
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizanu poklon od Efesa, širom otvorena vrata TOP 16!!!

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Dec.2011

Zahvaljujući trijumfu Efesa nad Milanom Partizanu je u preostale tri utakmice potrebna samo još jedna pobeda (a može lako da se desi da ni ona ne bude neophodna) kako bi izborio plasman u TOP 16 fazu.. Turci su osim usluge crno-belima veliku stvar učinili i za sebe pošto su sa nova dva boda definitivno...

Nastavak na Sportski Žurnal...

EL (Grupa A): Fener deklasirao Nansi, Bazile uz zvuk sirene!

Izvor: Sportal.rs, 08.Dec.2011, 03:25

U Grupi A, drugi turski predstavnik Fenerbahče pobedio je na svom terenu u Istanbulu Nansi sa 73:53, a Kantu je u gostima slavio protiv španskog Bilbaa sa 67:64.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.