Džordan želi Boša u Šarlotu?

Izvor: B92, 09.Jun.2013, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džordan želi Boša u Šarlotu?

Krilni centar Majamija Kris Boš prva je meta Šarlota za naredno leto, čime uprava kluba, na čelu sa Majklom Džordanom, želi da prekine niz neuspešnih sezona.

Projekat rekonstrukcije tima Bobketsa nije išao po planu, sezonu su završili sa učinkom 21-61, a prethodne su postavili rekord sa 7 pobeda i 51 porazom.

Zbog svega toga Džordan je sve bliži odluci da promeni taktiku građenja tima od draftovanih igrača, te je odlučeno da Kris Boš bude igrač koji će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << promovisan u prvu zvezdu tima.

Te glasine su potkrepljene činjenicom da je nekadašnji košarkaš Toronto Reptorsa nezadovoljan statusom u Majamiju i otvoreno pokazuje da mu se ne sviđa da bude u senci Lebrona Džejmsa.

Boš je u regularnom delu sezone beležio preko 16 poena uz skoro sedam skokova, dok su ti proseci opali u plej-ofu gde postiže po 12 poena uz 6,5 uhvaćenih lopti.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.