Džan: Ne možemo da poredimo Micića i Tompsona

Izvor: B92, 25.Sep.2023, 13:27

Džan: Ne možemo da poredimo Micića i Tompsona

Trener Anadolu Efesa Erdem Džan govorio o svom timu pred početak nove sezone.

Ekipa iz Istanbula je napravila veliku promenu u ovoj sezoni, jer je tim napustio Vasilije Micić, a kao njegova zamena je stigao Darijus Tompson.

Tompson je stigao iz Baskonije gde je imao najbolju sezonu u karijeri, pokazao je da je spreman na astronomski skok i sada je najveća uzdanica Anadolu Efesa.

"Darijusove karakteristike nisu iste kao Micićeve. Ali i naš tim nije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << isti. Probaćemo da izgradimo strukturu gde svi rade zajedno naporno, da napravimo bolje rezultate kad smo zajedno. Ne mislim da možemo da radimo u okruženju gde ćemo da poredimo Vasu sa Darijusom ili sa drugim igračima iz prošlih sezona. Ima novih igrača, nov trener je tu i nova košarkaška filozofija. Radimo na tome da nađemo način da rastemo zajedno sa pravom hemijom“, rekao je Erdem Džan.

Efes je u ovom prelaznom roku doveo osam pojačanja,

"Slika tima je jasna. Imamo nekoliko uspešnih igrača na evroligaškom nivou. Imamo igrače koji imaju potencijal i gladni su uspeha. Imamo i mlade koji tek sada igraju na ovom nivou. Svi imaju svoju priču. Neki će pisati svoju priču, neki će dokazati da treba da budu ovde za stalno. Ali svaki igrač ima potencijal“, rekao je Džan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.