Dortmunde, ON je spreman

Izvor: Mondo, 22.Mar.2018, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dortmunde, ON je spreman

Bivši sprinter Usein Bolt saopštio je da će u petak trenirati sa ekipom Borusije

Foto: Guliver/Getty images/Lefty Shivambu/Gallo Images/

Usein Bolt ima veliku želju da posle sjajne atletske karijere okuša sreću i fudbalu.

Fudbal je njegova velika ljubav i ranije je najavio da želi da se okuša u nekom velikom klubu. Borusija iz Dortmunda izašla mu je u susret, pa će visoki Jamajčanin odraditi trening sa tim bundesligašem u petak.

Borusija >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je najavila dolazak velikog sprintera.

⚽️‍♂️ Bolt is coming! #BVBolthttps://t.co/2vm5WXoNHw

— Borussia Dortmund (@BVB) March 21, 2018

A i on je objavio da je spreman.

BVB, get ready for Friday. #BVBOLT #NewLevels @bvb09 @pumafootball

A post shared by Usain St.Leo Bolt (@usainbolt) on Mar 22, 2018 at 5:38am PDT

Mediji prenose da su brojni novinari najavili dolazak na trening Borusije, koji će biti održan u petak pre podne i biće otvoren za javnost.

Bolt, koji je poznat i kao veliki navijač Mančester junajteda, neće nespreman dočekati premijerni trening sa Borusijom, jer je u prethodnom periodu trenirao u Južnoj Africi sa prvoligaškom ekipom Mamelodi Sandauns.

Svetski rekorder na 100 i 200 metara, koji je u avgustu prošle godine okončao karijeru, ranije je potvrdio da će 10. juna nastupati na humanitarnom fudbalskom meču Soccer Aid 2018, koji će biti odigran na Old Trafordu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.