Dogovorili se Inter i Real?!

Izvor: Sportske.net, 25.Avg.2015, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dogovorili se Inter i Real?!

Prema navodima italijanskih medija, Inter i Real su se dogovorili oko transfera.

Ako je verovati izvorima u Italiji, prvenstveno "Skaj sportu", Fabio Koentrao će svoju karijeru nastaviti u Seriji A.

Inter je ekipa u kojoj bi to trebalo da se desi, a prema navodima pomenutog izvora pregovori se privode kraju i uskoro bi sve trebalo da bude obelodanjeno.

Fabio Koentrao nema mesta u startnoj postavi Real Madrida, želi da igra u narednoj sezoni, a pored Intera ekipe koje su se pominjale kao njegova naredna destinacija su bile Benfika i PSŽ.

Izgleda da je izbor pao na Inter, pominje se da je baš to i želeo ovaj portugalski reprezentativac.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Monako i PSŽ na pragu velikog dogovora: Kurzava ipak ide u Pariz, a u Kneževinu stiže Koentrao?!

Izvor: MozzartSport.com, 26.Avg.2015, 11:46

Dinj će se definitivno preseliti u Romu, a Inter će tu najviše izgubiti....Fabio Koentrao sigurno napušta Real i u to više nema nikakve sumnje! Međutim, šest dana pre zatvaranja evropske transfer pijace ostaje jedna ogromna dilema - gde će karijeru nastaviti portugalski levi bek? Pari Sen Žermen...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.