Djordjevic: Povreda Teodosića zabrinjava

Izvor: TV Arena Sport, 03.Avg.2016, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djordjevic: Povreda Teodosića zabrinjava

"Povreda Teodosića zabrinjava. On je hrabar momak, kapiten i siguran sam da će dati sve od sebe da bude od prve utakmice na terenu, ali je u pitanju šuterska ruka, nije baš prijatno", kazao je Djordjević.

Selektor reprezentacije Srbije osvrnuo se i turnir u Kordobi.

"Nama je taj turnir odlično poslužio, jer je bio izuzetno jak i ozbiljan. Sve je bilo okrenuto ka Argentini i to se osetilo, ali, mislim da smo dobro odgovorili. Protiv dve jake reprezentacije Hrvatske >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << i Francuske smo igrali solidne utakmice i pobedili, što je na kraju mnogo bolje nego da se izgubi", rekao je Aleksandar.

Ukoliko vas zanima da pratite najnovija dešavanja sa sportskih takmičenja širom sveta posetite link Sportske vesti

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama.

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.