Djoković u trećem kolu u Monte Karlu

Izvor: Beta, 14.Apr.2015, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djoković u trećem kolu u Monte Karlu

MONTE KARLO, 14. aprila 2015. (Beta) - Srpski teniser Novak Djoković plasirao se u utorak u osminu finala Masters turnira u Monte Karlu, pošto je u drugom kolu pobedio Španca Alberta Ramosa-Vinolasa sa 2:0, u setovima 6:1, 6:4.

Djoković je u njihovom drugom medjusobnom duelu do isto toliko pobeda došao posle sat i 27 minuta igre.

Prvi set nije doneo mnogo uzbudjenja. Djoković, prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << teniser sveta, je u potpunosti u tom periodu nadigrao Španca, koji je pri rezultatu 4:0 za srpskog tenisera uspeo da dodje do brejka, ali je to bilo sve što je Ramos-Vinolas učinio u prvom setu.

U drugom setu vidjena je znatno veća borba. Ramos-Vinolas je bolje servirao na početku tog perioda igre i lako dolazio do gemova, medjutim, sredinom seta je usledila desetominutna pauza, jer podloga nije bila prskana vodom izmedju setova, pa je postala klizava.

Djokoviću je ta pauza više odgovarala. Lako je nakon odmora osvojio gem na svoj servis, a onda je došao i do jedinog brejak u tom periodu, koji mu je, ispostavilo se na kraju, bio dovoljan za trijumf i plasman u treće kolo turnira.

Djoković će se u osmini finala turnira u Monte Karlu sastati sa boljim iz duela izmedju Australijanca Bernarda Tomića i Austrijanca Andreasa Hajdera-Maurera.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Monte Karlo: Novak kao na treningu

Izvor: Vesti-online.com, 14.Apr.2015

Novak Đoković pobedio je Alberta Ramosa sa 6:1, 6:4 u drugom kolu turnira iz Masters 1000 serije u Monte Karlu...U svom prvom meču na šljaci ove sezone Novak je odigrao taman onoliko koliko je bilo potrebno za pobedu i bez većih problema došao je do trijumfa. U narednom kolu sastaće se sa boljim...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.