Đoković u finalu Sinsinatija

Izvor: Studio B, 22.Avg.2015, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković u finalu Sinsinatija

. Najbolji teniser sveta Novak Ðoković pobedio je večeras Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova sa 4:6, 7:6 (7:5), 6:2 i plasirao se u finale masters turnira u Sinsinatiju.

Ðoković je do 10. finala zaredom, a petog u Sinsinatiju došao posle dva sata i 19 minuta igre.

Srpski teniser je teže nego što se očekivalo slomio otpor 66. igrača na ATP listi i posle velike borbe ostvario peti trijumf u isto >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << toliko međusobnih duela sa Dolgopolovim.

Prvi reket sveta loše je otvorio meč, dosta je grešio, posebno prilikom servisa, koji ga je večeras izuzetno loše služio.

Na sve to nadovezao se i problem sa stomačnim mišićima, zbog čega je Ðoković u prvom setu zatražio medicinski tajm-aut.

Ni Ukrajinac nije blistao, ali je Novak bio daleko od svog prepoznatljivog nivoa. Dolgopolov je u taj brejku drugog seta imao 5:4 i dva servisa, ali je Ðoković uspeo nekako da izbori treći set.

I u odlučujućem setu nije blistao, spasio je nekoliko brejk lopti, ali je "na mišiće" došao do pobede. 

Njegov protivnik u finalu biće bolji iz meča Rodžer Federer (Švajcarska) - Endi Marej (Velika Britanija).

Turnir u Sinsinatiju igra se za ukupan nagradni fond od 4,45 miliona dolara i jedini je iz masters serije koji Ðoković do sada nije osvojio.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

(VIDEO) NA KORAK OD ISTORIJE: Novak pobedio bol i Dolgopolova u polufinalu Sinsinatija

Izvor: Kurir, 22.Avg.2015

Đoković se nalazi na pobedu do trofeja u Sinsinatiju, jedinog iz Masters serije koji mu nedostaje. Za titulu igra protiv Federera..SINSINATI - Najbolji teniser sveta Srbin Novak Đoković plasirao se u finale Mastersa u Sinsinatiju...Đoković je u polufinalu pobedio 66. tenisera sveta kvalifikanta...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.