Đoković opet oduševio planetu!

Izvor: Vesti-online.com, 24.Mar.2016, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković opet oduševio planetu!

Mogu da ga mrze, izmišljaju afere, ali Novak Đoković je broj 1 u svakom pogledu. Naš as je oduševio fanove pošto je pomogao jednom mladom navijaču da pozove devojku na maturski ples.

Na društvenim mrežama pojavio se video snimak koji je postao hit na internetu. Momak, koji je veliki navijač Novaka, upoznao se sa prvim teniserom sveta, a onda ga je zamolio za uslugu.

Momak je nosio plakat na kome je pisalo: "Matursko veče".

Devojka je bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << iznenađenja. Novak je imao dve loptice u rukama. Na jednoj je pisalo "da", na drugoj "ne". Devojka je odabrala "da". Možda im uskoro Novak bude i kum.

Pogledajte!

.@DjokerNole #prom #cute #MiamiOpen2016 /Charlie Fox/ pic.twitter.com/DUJMHau38n

A video posted by Miami Open (@miamiopen) on Mar 23, 2016 at 4:23pm PDT
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.