Đoković igra u Monte Karlu!

Izvor: Vesti-online.com, 27.Mar.2018, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković igra u Monte Karlu!

Srpski teniser Novak Đoković na svom zvaničnom sajtu ažurirao je kalendar takmičenja za 2018. godinu i potvrdio da će učestvovati na prvom Mastersu na šljaci u sezonu u Monte Karlu.

Turnir u Kneževini je od 15. do 22. aprila, a Novak je, podsetimo, posle razočaravajućih izdanja u Indijan Velsu i Majamiju istakao da još ne zna da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << li će se takmičiti u gradu kojem provodi veći deo godine.

Đoković je dva puta osvojio turnir u Monte Karlu - 2013. i 2015. godine, a titulu brani Rafael Nadal, desetostruki šampion u Kneževini.

Srbin je na svom zvaničnom sajtu potvrdio i da namerava da učestvuje na Mastersima u Madridu i Rimu, kao i na Rolan Garosu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.