Izvor: RTS, 06.Jul.2020, 15:18

Đentile napustio Trento

Košarkaš Alesandro Đentile i italijanski Trento danas su zvanično prekinuli saradnju.
Krilni igrač je posle jedne sezone napustio klub, uprkos tome što je imao još godinu ugovora.

"Tokom vikenda postigli smo dogovor da prekinemo saradnju. Srećni smo zbog svega što nam je Đentile pružio tokom sezone. Sada su naše vizije drugačije i odlučili smo da se rastanemo", rekao je generalni menadžer Trenta Salvatore Trainoti, a prenosi Sportando.
Đentile je prošle sezone odigrao 33 utakmice u italijanskom prvenstvu i Evrokupu, uz prosek od 14,6 poena, 4,2 skoka i 2,6 asistencija.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Alesandro Đentile je slobodan igrač

Izvor: B92, 06.Jul.2020

Košarkaš Alesandro Ðentile i italijanski Trento zvanično su prekinuli saradnju...Krilni igrač posle jedne sezone napustio je klub, uprkos tome što je imao još godinu ugovora..."Tokom vikenda postigli smo dogovor da prekinemo saradnju. Srećni smo zbog svega što nam je Ðentile pružio tokom sezone....

Nastavak na B92...

Đentile zvanično napustio Trento

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jul.2020, 05:46

Košarkaš Alesandro Đentile i italijanski Trento danas u zvanično prekinuli saradnju...Krilni igrač posle jedne sezone napustio je klub, uprkos tome što je imao još godinu ugovora..."Tokom vikenda postigli smo dogovor da prekinemo saradnju. Srećni smo zbog svega što nam je Đentile pružio tokom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.