Đavoli ponudili igrača Juventusu i Interu!

Izvor: Sportske.net, 09.Maj.2020, 16:04

"Đavoli" ponudili igrača Juventusu i Interu!

Hoće li poslovati?

Kris Smoling je zablistao u dresu Rome ove sezone, stigao je na pozajmicu iz Mančester junajteda i u svojoj debi godini u Italiji pružao odlične partije.

"Vučica" bi zbog toga da ga otkupi, još od januara pregovaraju sa "Đavolima", ali dve strane nikako da se dogovore.

Pisalo se i da bi Solskjer mogao da zadrži 30-godišnjeg defanzivca, a sada italijanski mediji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prenose da bi Junajted ipak da ga proda.

Naime, pošto ne mogu da se dogovore sa timom iz Rima, ponudili su Smolingove usluge Interu i Juventusu i to za 18 miliona evra.

Čini se da na ovaj način pokušavaju da nateraju upravu Rome da se "isprsi" i plati očigledno traženih 18 miliona evra, ali i da umanje mogućnost Smolingovog prelaska u neki klub iz Premijer lige, poznato je da engleskog reprezentativca prate Arsenal i Totenhem.

Još uvek se ne zna kakvi su stavovi Intera i Juventusa, "Neroazuri" su u minula dva prelazna roka obavili tri posla sa Mančester junajtedom, da li je vreme za četvrti?

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.