Đalović: Svi smo želeli Partizan

Izvor: Sportske.net, 19.Jun.2017, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đalović: "Svi smo želeli Partizan"

Napadač podgoričke Budućnosti Radomir Đalović tvrdi da su plavo-beli dobili atraktivnog protivnika koji će na terenu morati da pokaže da je favorit.

Bivši fudbaler Crvene zvezde koji je u prethodnoj sezoni sa podgoričkom Budućnosti doneo titulu pod Goricu zadovoljan je žrebom.

Radomir Đalović je u izjavi za podgoričke "Vijesti" ocenio da su svi u klubu želeli Partizan za protivnika.

"Naš trener je želeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizan, a želeli smo ga i mi. Atraktivan protivnik, jak, ali nismo bez šansi. Daćemo sve od sebe, to je sigurno. Radujemo se utakmicama i punom stadionu" kazao je Đalović.

Budućnost je na žrebu za drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona izvukla Partizan, što znači da će crno-beli gostovati pod Goricom posle punih 12 godina.

"Ulogu favorita će morati da pokažu na terenu, to je jedino merilo. Iza njih je sjajna sezona, ali mi smo prošle godine na evropskoj sceni pokazali da nemamo komplekse. Svi su mislili da će Genk lako da nas savlada, a umalo nismo napravili senzaciju" dodao je Đalović.

Prva utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Partizana i Budućnosti igra se 11. ili 12. jula u Beogradu, dok će revanš biti na programu sedam dana kasnije.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.