ĐIRO DITALIJA: Het-trik Demara

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2022, 18:30

ĐIRO D'ITALIJA: Het-trik Demara

Nema promena u generalnom plasmanu.

Francuski biciklsita Arno Demar iz tima FDJ pobednik je 13. etape trke oko Italije koja se vozila od Sanrema do Kunea u dužini od 150 kilometara. Demaru je ovo bila treća etapna pobeda na ovogodišnjem Điru.

Francuz je do pobede stigao u spirntu za 3:18:16 časova ispred Nemca Fila Bauhausa iz tima Bahrein i Britanca Marka Kevendiša iz ekipe Kvik Step, a obojica su završili etapu u vremenu pobednika.

Generalni plasman >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije pretrpeo pormene pa je tako i dalje u vođstvu Španac Huan Pedro Lopez iz Trek Segafreda sa 12 sekundi prednosti u odnosu na Kolumbijca Ričarda Karapaza iz Ineosa i Portugalca Žoaa Almeide iz ekipe Emirata. Sutra je na programu 14. etapa od Santena do Torina u dužini od 147 kilometara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.