Dimitris Itudis novi selektor Grčke?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Sep.2021, 15:31

Dimitris Itudis novi selektor Grčke?

Trener moskovskog CSKA Dimitris Itudis prvi je kandidat da na klupi grčke košarkaške reprezentacije zameni Amerikanca Rika Pitina, prenose tamošnji mediji.

Itudis je 13 godina bio pomoći trener Željka Obradovića u Panatinaikosu, a potom je preuzeo CSKA sa kojim je osvojio dve Evrolige (2016, 2019) i šest titula u regionalnoj VTB ligi.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

BLIZU NOVOG ANGAŽMANA: Itudis menja slavnog Američkog trenera!?

Izvor: HotSport.rs, 20.Sep.2021

Nekadašnji pomoćnik Željka Obradovića u ekipi Panatinaikosa i njegov kum, Dimitris Itudis mogao bi uskoro da prezume kormilo reprezentacije Grčke. Kako piše grčki list „Sport 24“, trener moskovskog CSKA bi mogao da na klupi nacionalnog tima nasledi slavnog američkog stručnjaka i nekadašnjeg...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.