Derbi problemi, kapacitet smanjen u Humskoj

Izvor: Sportske.net, 21.Sep.2018, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Derbi problemi, kapacitet smanjen u Humskoj

Bezbednost je problem na svakom "večitom derbiju", pa tako i na ovom 158.

"Večiti derbi", 158. po redu na programu je u nedelju od 19 časova, igraće se na stadionu u Humskoj, a kapacitet stadiona koji prima više od 32 hiljade gledalaca će biti smanjen.

Razlog svi znate - bezbednost.

U nekim prethodnim derbijima je bilo velikih problema, znate već da Partizan ima tri različite >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << navijačke grupe i da je i zbog toga pripadnicima organa reda veliki problem da očuvaju mir na stadionu.

Postojaće tri zone u kojima neće biti navijača, a to su na severu u delu ka istoku, na istoku u delu ka severu i jedna zona će biti na zapadu ka severu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Smanjen kapacitet pred večiti derbi: Tampon zone na severoistoku i na zapadu ka severu!

Izvor: Vesti-online.com, 21.Sep.2018

Bezbednost, prva reč ljubiteljima fudbala pre polaska na večiti derbi, prethodnih godina, na žalost, obojenog i incidentima...Partizanu pred 158. duel sa Crvenom zvezdom čine sve da gledaoci u nedelju uveče uživaju u majstorijama na terenu, posle pričaju isključivo o dešavanjima na zelenom pravougaoniku...Shodno...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.