Denver želi titulu sledeće sezone

Izvor: B92, 09.Jul.2019, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Denver želi titulu sledeće sezone"

Kanadski košarkaš Džamal Marej poručio je da su apetiti Denver Nagetsa porasli i da će cilj ekipe u narednoj sezoni biti osvajanje šampionske titule.

Džamal Marej je uz Nikolu Jokića bio predvodnik Denver Nagetsa u protekloj NBA sezoni u kojoj su Nagetsi zabeležili 54 pobede i posle dužeg vremena se plasirali u doigravanja.

Uspeli su da posle drame prođu San Antonio Sparse, ali su se na sledećem stepeniku okliznuli, pošto je ekipa Portland Trejl Blejzersa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bila uspešnija posle sedam odigranih utakmica.

Nagetsi su jezgro svog tima zadržali, obnovili su ugovore i sa Marejem i sa Milsapom, a uspeli su da tim pojačaju i Džeramijem Grentom iz Oklahoma Siti Tandera.

Upravo je Džamal Marej na 3x3 turniru u Milanu govorio za Skaj Sport i tema razgovora je bio NBA kao i ciljevi Denvera u narednoj sezoni.

"Denver Nagetsi žele titulu u narednoj sezoni, iako mislim da je to cilj svake NBA ekipe. Mislim da ćemo se u Denveru dosta zabavljati naredne sezone. Jokić se vraća, Geri Heris se vraća i svi smo ponovo na okupu i potrudićemo se da nadmašimo prošlogodišnji uspeh. Moramo da radimo na hemiji u timu i zbog toga sam veoma uzbuđen. Znate, ja sam bio jedan od ključnih igrača i fokusiran sam da maksimalno napredujem i da pomognem svom timu što više mogu", rekao je Marej.

Prelazni rok u NBA ligi doneo je mnogo uzbudljivosti, Kavaj Lenard se vratio na Zapad, sa sobom je poveo i Pola Džordža...

"Uh, bilo je zaista mnogo promena. Džimi Batler je otišao u Majami, DiAnđelo je u Voriorsima, ali mi moramo da budemo skoncentrisani na svoju igru. Timovi će uvek trejdovati igrače, šta god da se dogodi i mi kao igrači uvek moramo da budemo na najvišem nivou, jedino tako možemo da budemo uspešni. Upravo taj recept je Denver primenio prošle sezone i nadamo se da to možemo da ponovimo"

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.