Delfovo NE Građanima!

Izvor: Sportske.net, 11.Jul.2015, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delfovo NE 'Građanima'!

Fudbaler Aston Vile odbio da pređe u Mančester Siti.

Fabijan Delf je već bio viđen na 'Etihadu', danima se pričalo da će Siti sa njim rešiti problem neophodne kvote domaćih igrača u timu, navodno je i pao dogovor između klubova oko cene transfera, ali od toga neće biti ništa.

25-godišnji vezsita nema nameru da ide u klub u kom bi dobijao šansu "na kašičicu" u svojim najboljim igračkim godinama.



"Ne želim da idem iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Aston Vile. Jedva čekam početak nove sezone i nova iskušenja sa Vilom."
rekao je Delf u izjavio za klupski sajt.

Inače, Delf ima ugovor sa 'Vilijanima' do 2019. godine, a Mančester Siti će po svoj prilici morati da 'pojuri' nekog drugog Engleza. Možda će ovaj neuspeh s Delfom usloviti da se 'isprse' sa 50 miliona funti za Rahima Strelinga.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kapiten Vile ipak ne ide u Siti

Izvor: B92, 11.Jul.2015

Kapiten Aston Vile Fabijan Delf objavio je da ostaje u klubu iz Birmingema, iako su mediji objavili da je na korak od prelaska u Mančester Siti...Siti nije krio interesovanje za engleskog fudbalera prethodnih nedelja i bio je spreman da za njega plati osam miliona funti...Međutim, 25-godišnji Delf,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.