Dele Ali PONOVO povređen!

Izvor: Sportske.net, 29.Sep.2018, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dele Ali PONOVO povređen!

Totenhem ima problema da pobeđuje, nije isti tim sa i bez Dele Alija.

Dele Ali je bio povređen od pre tri nedelje kada se povredio na treningu reprezentacije Engleske, tek se vratio na teren i trebalo je da igra ovog vikenda, ali taj film nećemo gledati.

Ponovo je povredio prednju ložu, a prema prvim nagoveštajima engleskih medija, odsustvovaće narednih mesec dana sa terena.

To znači da će propustiti veliku utakmicu protiv Barselone u okviru >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Lige šampiona, ali i nekoliko bitnih utakmica u Premijer ligi počevši od Hadersfilda.

Srećom po Totenhem, uskoro sledi i reprezentativna pauza, pa neće biti toliko utakmica bez standardnog reprezentativca Engleske i jednog od najboljih veznjaka u engleskoj Premijer ligi.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Povreda finskog čuda od deteta, mesec i po van terena

Izvor: Sportske.net, 29.Sep.2018

Lauri Markanen je zabrinuo navijače Čikaga...Čikago Bulsi sve više se uzdaju u momka po imenu Lauri Markanen, radi se o finskom čudu od deteta i nekome ko bi u narednih nekoliko godina mogao da zaigra i na ol-star utakmici...Ipak, jedan deo sezone će morati da igraju bez njega...Markanen se povredio,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.