Dejan Stanković kupuje Olimpiju?

Izvor: B92, 22.Nov.2013, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejan Stanković kupuje Olimpiju?

Dejan Stanković i njegov šurak Milenko Aćimović planiraju da kupe ljubljansku Olimpiju, pišu slovenački mediji.

Kako navodi slovenačka 'Ekipa' Stanković se odlučio za Olimpiju zbog male udaljenosti Slovenije od Italije.

Rekorder po broju utakmica u reprezentaciji Srbije ovog leta je okončao igračku karijeru u Interu i tom prilikom je istakao da ima želju da ostane da radi u fudbalu.

Navodi se i da Stanković blizu Maribora ima svoj restoran. Sa druge strane, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nekadašnji prvotimac Zvezde Milenko Aćimović je bio sportski direktor u Olimpiji.

Još jedna stvar koja povezuje Stankovića sa Olimpijom je trener ljubljanskog kluba Milorad Kosanović koji je bio i trener Stankoviću u Crvenoj zvezdi.

Olimpija se inače nalazi u nezavidnoj situaciji, posle 16 odigranih mečeva zauzima 8. mesto od 10 ekipa.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dejan Stanković kupuje Olimpiju?

Izvor: B92, 22.Nov.2013

Dejan Stanković i njegov šurak Milenko Aćimović planiraju da kupe ljubljansku Olimpiju, pišu slovenački mediji...Kako navodi slovenačka 'Ekipa' Stanković se odlučio za Olimpiju zbog male udaljenosti Slovenije od Italije...Rekorder po broju utakmica u reprezentaciji Srbije ovog leta je okončao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.