Dejan Stanković: Nezaboravna godina

Izvor: Sportski Žurnal, 02.Jan.2011, 00:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejan Stanković: Nezaboravna godina

Fudbaler Intera i reprezentacije Srbije Dejan Stanković izjavio je da će mu 2010. godina ostati zauvek urezana u sećanju.

Ova godina je bila nezaboravna – kazao je za klupski sajt Stanković, koji je u 2010. godini sa Interom osvojio titulu prvaka Evrope i sveta, kao i italijansko prvenstvo, Kup i Superkup.

Ispisali smo važnu stranicu u istoriji Intera, ali i Italije i cele Evrope. Svima će nam ova godina zauvek ostati u sećanju i srcu – naveo je 32-godišnji vezista.

Stanković nije mogao da odgovori na pitanje koja mu je pobeda najdraža.
Nemoguće je napraviti takav izbor, jer svaki trofej je drugačiji. Liga šampiona i Svetsko klupsko prvenstvo...

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Stanković: Nezaboravna godina

Izvor: NaDlanu.com, 02.Jan.2011

BEOGRAD, (Beta) - Fudbaler Intera i reprezentacije Srbije Dejan Stanković izjavio je da će mu 2010. godina ostati zauvek urezana u sećanju."Ova godina je bila nezaboravna", kazao je za klupski sajt Stanković, koji je u 2010. godini sa Interom osvojio titulu prvaka Evrope i sveta, kao i italijansko...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.