Definitivno, ispalili Barsu, nova meta je Kolumbijac!

Izvor: Sportske.net, 26.Jul.2016, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Definitivno, "ispalili" Barsu, nova meta je Kolumbijac!

Kako se i nagoveštavalo, Barselona ostala praznih šaka, potera za napadačem se nastavlja!

U poslednji čas Lusijano Vijeto je promenio pravac, umesto u Barselonu, otišao u Sevilju.

Jednostavno, želi da igra, uz to Andalužani su imali keca u rukavu, Gameira koga želi Simeone.

Tako će Vijeto narednu sezonu provesti na pozajmici među "rohiblankosima", to zadovoljstvo Sevilju košta 3 miliona evra, moći će da ga otkupe za još 20 narednog leta.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />Barselona mora da nađe napadača, Gameiro im je preskup, pa se sada kao ideja pojavio Karlos Baka. Naime, Kolumbijca Milan želi da proda, ali je on odbio da pređe u Vest Hem, čeka veći klub, nadao se Atletiku.

Sa druge strane, Barselona bi bila transfer iz snova, ali pitanje je koliko bi igrao, uz to napuniće 30 godina, nema baš vremena za dokazivanje.

Videćemo i hoće li Barselona platiti 25 miliona evra koliko Milan traži za Baku, ili će se okrenuti nekim jeftinijim metama. Baka je igrao za Sevilju, ne treba mu prilagođavanje na Primeru, pa ćemo videti hoće li se Barselona odlučiti da dovede iskusnog napadača.

Luis Enrike gubi strpljenje želi da kompletira tim do početka avgusta...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Gotovo - Simeone otpisao Vijeta, tranfer do kraja dana!

Izvor: Sportske.net, 26.Jul.2016

Argentinac nije otputovao na turneju po Australiji kako bi završio svoj transfer...Lusijano Vijeto je jednom nogom već bio u Barseloni, a onda je navodno Dijego Simeone stopirao transfer ne želeći da pojačava najvećeg rivala...Vijeto je sada na korak od prelaska u Sevilju, najpre na jednogodišnju...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.