Dan za pamćenje u Humskoj!

Izvor: Sportske.net, 06.Jun.2018, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan za pamćenje u Humskoj!

I za evociranje starih dobrih uspomena...

U Humskoj je danas bilo veoma zanimljivo. Crno-beli su u razmaku od par sati imali drage goste, svoje bivše trofejne trenere.

Prvi je stigao Marko Nikolić, koji je posle osvojene duple krune sa Partizanom imao trofejnu sezonu i u mađarskom Videotonu i sa ovim klubom osvojio titulu prvaka države, tek treću u istoriji kluba iz Sekešfehervara.

Crno-beli su ga, naravno, srdačno dočekali, a generalni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << direktor Miloš Vazura poklonio mu je crno-beli dres sa brojem 10.

Nešto kasnije, još jedno iznenađenje za navijače Partizana.

Stigao je i Slaviša Jokanović, aktuelni strateg Fulama sa kojim je ovog proleća uspeo da se plasira u englesku Premijer ligu.

Popularni Jokan je svoju blistavu trenersku karijeru počeo upravo u Partizanu, 2007. godine i potom osvojio dve duple krune sa crno-belima u naredne dve sezone.

Gotovo deceniju ga nije bilo u Humskoj, a danas je obradovao sve u Partizanu svojim dolaskom. Poput Nikolića, i Jokanović je dobio na poklon Partizanov dres, ali sa brojem 1.

Prethodnih dana, Partizan je čestitao i jednom i drugom na ostvarenim uspesima u minuloj sezoni, što je bio uvod u današnju posetu Nikolića i Jokanovića.

-

Congratulations to Marko Nikolić and his team @VideotonFCEng for winning Hungarian Championship! #partizanporodica

— FK Partizan (@FKPartizanBG) May 27, 2018 -

Everybody at @FKPartizanBG sends congratulations to our dear friends @Jokanovic and Aleksandar Mitrović for their great success! pic.twitter.com/L8A8O1xuj5

— FK Partizan (@FKPartizanBG) May 26, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.