Dača i Nataša pred pomirenjem

Izvor: S media, 31.Jan.2011, 08:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dača i Nataša pred pomirenjem

Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović danas bi trebalo da se sastanu u advokatskoj kancelariji Dragana Gojkovića.

- Mogu da kažem da će Nataša biti u mojoj kancelariji danas, pošto se vratila sa Zlatibora. Danilo je bio kod mene pre nekoliko dana i potpisao punomoćje. Zasad ne mogu da vam potvrdim da će doći do njihovog >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << susreta, a to ću znati kad budem razgovarao sa Natašom - izjavio je Dragan Gojković za Kurir.

Dača progovorio o razvodu

Razvode se Dača i Nataša

Đoković ne pobeđuje samo u tenisu! (VIDEO)

Šarapova se venčava u Srpskoj pravoslavnoj crkvi (VIDEO)

Ipak, po ovom dnevniku, Danilo je pored datog punomoćja zatražio od advokata da se vidi sa suprugom i pretpostavlja se da će do susreta doći baš danas. Dača želi da pokuša da izgladi stvari kako do razvoda ne bi došlo.

Prema nekim informacijama ni Nataša više nije tako izričita u nameri da se razvede, ali sve će biti jasnije posle susreta supružnika.
Pogledaj vesti o: Nataša i Dača razvod,   Tenis

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Danilo Ikodinović konačno video ćerku Hanu

Izvor: CrveniTepih.com, 31.Jan.2011

Nakon pisanja „Alo!“ da vaterpolista Danilo Ikodinović nije video svoju ćerku Hanu pet dana, pevačica Nataša Bekvalac spakovala je dete juče ujutru i nju su u Novi Sad sa Zlatibora dovele Natašina majka Mira i sestra Dragana. Kako saznajemo iz izvora bliskih ovom paru, Nataša je „poludela“...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.