DUBOKO GA RAZOČARALI: Stanojević otpisao dva stranca

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2021, 10:53

DUBOKO GA RAZOČARALI: Stanojević otpisao dva stranca

Crno-beli traže izlaz.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević nedavno je pričao da nije zadovoljan učinkom Žan-Kristofa Bajkeka otkako je početkom jeseni stigao u Humsku.

Čelsi je dobar deo posla oko plasmana u polufinale Lige šampiona obavio u prvom meču s Portom, kada je slavio sa 2:0, a večeras (21.00) mu je na istom mestu (Sevilja, zbog virusa korona) ostalo da privede stvar kraju. Kvota na keca je 1,92, iks je 3,45, a dvojka 4,10. Pogledajte sve kvote kladionice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << MOZZART za Čelsi - Porto.

Gotovo je izvenso da će nekadašnji napadač PSŽ-a dobiti zelno svetlo da u junu potraži novi klub, a problem je što Francuz ima ugovor, pa će biti potrebno da Bajbek pronađe novu sredinu u kojoj bi mogao da se iskaže.

Pored Bajbeka, još jedan stranac nije po ukusu trenera Srtanojevića. Reč je o štoperu Makiju Banjaku koji nije igrao ovog proleća, a letos je, pre nego što je stigao Stanojević, doveden kao veliko pojačanje u defanzivnoj liniji.

Kamerunac takođe ima ugovor sa crno-belima, pa čelnike kluba iz Humske očekuje veliki izazov da pronađu način da se bezbolno rastanu od promašenih investicija.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sandra Gago supruga tenisera Felisijana Lopeza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.