DISCIPLINCI FSS NIKAD RIGOROZNIJI: Trener Mačve SUSPENDOVAN na tri meseca

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2021, 19:39

DISCIPLINCI FSS NIKAD RIGOROZNIJI: Trener Mačve SUSPENDOVAN na tri meseca

Završena sezona.

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je Slavišu Jelića, trenera Mačve, tromesečnom suspenzijom. Za Jelića je sezona praktično završena.

Disciplinski organ, na čelu sa predsednikom Ivanom Nikolićem, odmerio je žestoku sankciju mladom stručnjaku iz više razloga. Jelić je isključen u poluvremenu utakmice sa niškim Radničkim, zbog nesportskog ponašanja. Nije se zaustavio na tome, prema prijavi službenih lica, nepristojno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se poneo i tokom drugog dela utakmice. Napokon, pravdu je pokušao da istera i posle meča.

Komisija je zauzela stav takozvane „nulte tolerancije“ prema više puta ponovljenim ispadima tokom susreta, zbog čega će Jelić na dužu pauzu. Šapčani će, u međuvremenu, morati da potraže novog asistenta šefa struke Alfreda Jermaniša.

U Pragu bez golova, sada je red da Lester pokaže da je kvalitetniji sastav – kec se plaća kvotom 1,60, u kombinaciji 3+ raste do 2,30. Pogledajte i ostale kvote Mozzart kladionica za meč Lester – Slavija Prag.

Jelić je u Šabac stigao posle raskida saradnje sa Draganom Aničićem, vodio je Mačvu u poslednjem susretu jesenjeg dela sezone, u pobedi protiv Zlatibora (1:0). „Čivijaši“ su zimus angažovali Slovenca Jermaniša, trenera sa profi licencom, i istovremeno dali široka ovlašćenja prvom pomoćniku. Pratktično, tandem Jermaniš-Jelić predvodio je crveno-crni tim u prva četiri kola prolećnog dela sezone.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.