DEJVIS KUP: Đoković pobedio Štepaneka za 1:0

Izvor: NaDlanu.com, 15.Nov.2013, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEJVIS KUP: Đoković pobedio Štepaneka za 1:0

Novak Đoković pobedio je Radeka Štepaneka sa 7:5, 6:1, 6:4 i doneo Srbiji vođstvo na startu finalnog duela Dejvis kupa između Srbije i Češke.

U drugom meču dana sastaju se Dušan Lajović i Tomaš Berdih, sutra je na programu meč dublova, a u nedelju se igraju preostala dva singla. Do pobede i titule doći će tim koji prvi ostvari tri pobede.
Pogledaj vesti o: Dejvis kup

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nole za 1-0, na redu Lajović

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Nov.2013

Novak Đoković pobijedio je Radeka Štepaneka sa 7:5, 6:1, 6:4 i doneo Srbiji vođstvo na startu finalnog duela Dejvis kupa između Srbije i Češke.

Nastavak na Nezavisne Novine...

DK, finale: 1-1 posle prvog dana

Izvor: OkRadio.rs, 16.Nov.2013, 09:53

Posle prvog dana finalnog duela Dejvis kupa između Srbije i Češke u Kombank areni rezultat je izjednačen – 1:1. Vođstvo Srbiji doneo je Novak Đoković koji je u prvom meču savladao Radeka Štepaneka sa 7:5, 6:1, 6:4. Izjednačio je u drugom duelu Tomaš Berdih koji je takođe posle tri...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.