DAME VEĆ DOBILE ŠAMPIONA: Sijetlu titula u WNBA

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2020, 11:38

DAME VEĆ DOBILE ŠAMPIONA: Sijetlu titula u WNBA

Las Vegas savladan sa 3-0 u seriji.

Košarkašice Sijetl Storma četvrti put u svojoj istoriji osvojile su šampionsku titulu WNBA lige, nakon što su u trećoj utakmici finala savladale Las Vegas Ejsis sa 92:59 i sa 3-0 slavile u završnoj seriji igranoj u kompleksu IMG Academy u Brejdentonu na Floridi.

Najkorisnija igračica finala (MVP) Brijana Stjuart predvodila je Sijetl sa 26 poena, Dževel Lojd je ubacila 19 poena uz devet skokova, dok je Sju Bird susret završila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa pet koševa i sedam asistencija. U poraženoj ekipi najefikasnija je bila Aja Vilson sa 18 koševa.

Đoković je protutnjao do četvrtfinala Rolan Garosa, gde ga danas (17.30) očekuje duel sa Špancem Karenjom Bustom, 15. igračem sveta. I ovde je srpski teniser veliki favorit - kvota na Đokovića je 1,05, a na to da će slaviti sa 3:0 u setovima 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Đoković - Karenjo Busta.

Sijetl je šampionski prsten WNBA lige prethodno osvajao 2004, 2010. i 2018. godine, a zadržao je i maksimalni učinak u finalima. Sa četiri titule Sijetl je najtrofejniji u WNBA uz Minesota Linkse i Hjuston Komets koji su ugašeni 2008, a koji su takođe po četiri puta uspeli da osvoje titulu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.