D.Srem-Inđija 1-1

Izvor: FudbalSrbija.net, 09.Okt.2014, 07:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

D.Srem-Inđija 1-1

Strelci: 0:1 Lemajić u 49. 1:1 Tufegdžić u 51. minutu.  Gledalaca: 100. Sudija: Siniša Sremac (Ruma).

DONJI SREM: Belić, Košutić, Stanković, Perić, Ivanov, Grujičić, Janković, Tufegdžić, Marčeta, Mazalica, Obuobi.

Igrali su još: Starčević, Peličić, Bulatović, Gavrilović, Nebrigić i Dobić.

INĐIJA: Stanivuković, Arbri, Ilić, Zdravković, Petrović, Kostić, Kiković, Bosančić, Vuković, Lemajić, Suraka.

Igrali >> Pročitaj celu vest na sajtu FudbalSrbija.net << su još: Krivokuća, Rajak, Kovačević, Plećaš, Knežević, Bogićević, Ivanović, Pavković i Pilić.

U već tradicionalnom prijateljskom odmeravanju snaga superligaša iz Pećinaca i prvoligaša iz Inđije,ovog puta nije bilo pobednika.Oba trenera su priliku dali fudbalerima sa manjom minutažom,i u prvom delu utakmice koju je posmatralo oko stoinak ljubitelja fudbala nije bilo golova,uz samo jednu izrazitu priliku Arbrija za Inđiju.Gosti u vođstvo dolaze golom Lemajića u 49 minutu,koji je nakon brzog kontranapada i asistencije Arbrija postiže pogodak.Ipak,domaći tim od poraza spašava Tufedžić samo dva minuta kasnije nakon centaršuta Jankovića.

Nastavak na FudbalSrbija.net...






Povezane vesti

Radnički(S)-Spartak 1-4

Izvor: FudbalSrbija.net, 09.Okt.2014

09.10.2014...Gradski stadion. Gledalaca oko 100. Sudija: Bošković (Sombor). Strelci: Jovanović u 15. minutu za Radnički, a Zlatković u 20., Georgijević u 68. i 85. i Krmar 80. minutu za Spartak.

Nastavak na FudbalSrbija.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FudbalSrbija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FudbalSrbija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.