Čović: DV laže! Zvezda nije moja

Izvor: B92, 30.Mar.2014, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović: DV laže! Zvezda nije moja

Predsednik KK Crvena zvezda Telekom Nebojša Čović demantovao je tvrdnje trenera Partizana Duška Vujoševića da su crveno-beli njegovo privatno vlasništvo.

"Laž je da je CZ privatan klub, a još veća neistina da je moj privatni klub. Zvezda i FMP, kao i pređašnji FMP imaju isti status kao Partizan", rekao je Čović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Nemam ništa protiv toga da se Partizan bori za svoje pozicije, niti sporim da je nekom klubu u Srbiji teško. Gospodin Vučić i Krstić su im mnogo pomogli, ali oni nastavljaju sa istom pričom", dodao je Čović

On je apelovao da trener Partizana Vujošević prestane da obmanjuje javnost lažima kada priča o Crvenoj zvezdi.

"Da li ćemo nastaviti sa prepiskom još ćemo videti. Samo imamo poruku da prestane da laže i obmanjuje javnost. Gospodo iz Partizana, obratite pažnju na čoveka, vama pravi problem, ne nama. Neka se pomiri sam sa sobom, ne treba da širi mržnju jer ona uvek uništi onoga ko je projektuje. Kada kaže da ne mrzi Zvezdu, on laže", rekao je Čović.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čović: DV laže! Zvezda nije moja

Izvor: B92, 30.Mar.2014

Predsednik KK Crvena zvezda Telekom Nebojša Čović demantovao je tvrdnje trenera Partizana Duška Vujoševića da su crveno-beli njegovo privatno vlasništvo..."Laž je da je CZ privatan klub, a još veća neistina da je moj privatni klub. Zvezda i FMP, kao i pređašnji FMP imaju isti status kao Partizan",...

Nastavak na B92...

Čović: Laž je da je Zvezda privatan klub!

Izvor: Utakmica.rs, 30.Mar.2014

Predsednik Crvene zvezde, Nebojša Čović, obratio se novinarima povodom novog talasa napada koji stižu iz tabora večitog rivala, tačnije Duška Vujoševića. Čović se osvrnuo na sve ono što je Vujošević izjavio na konferenciji za medije preč meč crno-belih sa Cedevitom: -..

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.