Conga i Miša Zverev u četvrtfinalu Šangaja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Okt.2016, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Conga i Miša Zverev u četvrtfinalu Šangaja

Francuski teniser Žo-Vilred Conga plasirao se u četvrtfinale Mastersa u Šangaju, pošto je danas pobedio Aleksandera Zvereva iz Nemačke sa 6:7, 6:2, 7:5.

Conga će u četvrtfinalu igrati protiv pobednika meča u kojem se kasnije danas sastaju srpski teniser Viktor Troicki i Španac Roberto Bautista Agut.

Francuski teniser je u trećem, odlučujućem >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << setu gubio sa 4:1, ali je uspeo da preokrene rezultat i, na kraju, slavi posle dva i po sata igre.

Za razliku od Aleksandera Zvereva, njegov stariji brat Miša Zverev je stigao do četvrtfinala. On je u osmini finala pobedio Marsela Granoljersa iz Španije sa 6:7, 6:4 i 6:1.

Protivnik Miše Zvereva u narednom kolu biće bolji iz duela Novak Đoković - Vasil Pospišil.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Braća Brajan prejaki za Zimonjića i umornog Congu

Izvor: Vesti-online.com, 13.Okt.2016

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Francuz Žo-Vilfred Conga eliminisani su u četvrtfinalu Mastersa u Šangaju, u konkurenciji parova, pošto su danas poraženi od Amerikanaca Boba i Majka Brajana 6:4, 7:5...Meč je trajao 78 minuta, a Amerikanci, drugi nosioci, sem što su znatno uigraniji iskoristili...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.