Ćirić: Blizu nekoliko opcija

Izvor: B92, 27.Jan.2015, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćirić: Blizu nekoliko opcija

Sportski direktor Partizana Dragan Ćirić potvrdio je da klub blizu dogovora sa nekoliko potencijalnih pojačanja.

Lider JSL je trenutno na pripremama u Turskoj, a tokom januara tim je pojačao samo povratnik Stefan Babović.

"Zar to nije dovoljno? On vredi za trojicu. Šalim se. Razgovaramo i brzo ćemo završiti nadam se pozitivno u saradnji sa stručnim štabom. Blizu smo dogovora za nekoliko opcija", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Ćirić.

Prethodnih nedelja spekulisalo se o nekoliko imena, pre svega o Nemanji Tubiću, potom Slovencu Gregoru Balažicu, ali je prioritet desni bek.

"Generalno sam to pitanje ostavio Tumbakoviću, ali koliko je blizu toliko je daleko. Nije samo plata problem, dosta stvari mora da se poklopi. Zainteresovani smo, ali videćemo kako će se razvijati. Pričali smo o Balažicu, on je u nekoj varijati, videćemo šta je najbolje. Za desnog beka nekolio igrača je u igri. Ne bih žurio, jer imamo u svom kadru dobre igrače. Napravićemo analizu i doneti prave odluke", rekao je Ćirić.

Partizan je odigrao dva test meča u Antaliji, u prvom je poražen od moskovskog Dinama 4:1, dok je u drugom remizirao sa drugoplasiranim timom švajcarske lige Cirihom 2:2.

Poslednji, treći pripremni meč u prvom delu priprema u Beleku, ekipa Marka Nikolića odigraće u četvrtak protiv bečke Austrije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.