Cico pao u Skoplju

Izvor: RTS, 03.Mar.2010, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cico pao u Skoplju

Pandev i Naumoski upropastili debi Zlatka Kranjčara na klupi Crne Gore. Strelac za Crnogorce Marko Baša.

Makedonija je pobedom počela ciklus priprema za kvalifikacije za Euro 2012, pošto je na stadionu "Filip drugi" u Skoplju pobedila selekciju Crne Gore rezultatom 2:1.

Makedonci su poveli posle pola časa igre golom Naumoskog, dok je svega pet minuta kasnije napadač Intera Goran Pandev udvostručio vođstvo domaćih.

Tim, koji je po prvi put vodio Zlatko >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Kranjčar, je u drugom poluvremenu preuzeo inicijativu, pa je Marko Baša postigao gol u 62. munutu, a nekoliko minuta kasnije napadač Rome Mirko Vučinić je imao šansu da izjednači ali je golman Makedonije sjajno reagovao.

I Makedonija je, do kraja, utakmice imala nekoliko čansi, ali su Georgievski i Popov bili neprecizni.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crnogorcima ne pomaže ni Hrvat

Izvor: Sportal.rs, 03.Mar.2010

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore, Zlatko Cico Kranjčar, debitovao je porazom. "Sokolovi" su poraženi od Makedonaca rezultatom 1:2 na stadionu "Filip drugi" u Skoplju, a golove su postigli Aco Stojkov i Goran Pandev, u 27.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.