Cicipas: Igrao sam pametno protiv Novaka

Izvor: B92, 21.Dec.2019, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cicipas: Igrao sam pametno protiv Novaka

Stefanos Cicipas je u polufinalu egzibicije u Abu Dabiju pobedio Novaka Đokovića u tri seta, 3:6, 7:6 (4), 6:4.

Grčki teniser će u subotu od 16 časova igrati u finalu sa Rafaelom Nadalom koji je pobedio Karena Hačanova, 6:1, 6:3, dok će za treće mesto od 14 časova >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrati Novak Đoković i Karen Hačanov.

Cicipas, koji je osvojio titulu na ATP tur finalu u Londonu kaže da je zadovoljan posle prvog meča u pripremama uoči starta nove sezone.

Meč protiv Đokovića završio je as servisom u T liniju.

"Početak meča nije bio baš najbolji što se mene tiče, gubio sam sa 5:1. Bio sam ljut na sebe. Nisam to pokazivao na terenu, samo sam sebi rekao da se opustim i da igram bolje. Bilo je dobro odigrati ovakav meč, bila je to prava bitka. Oba smo igrali kvalitetan tenis. Drago mi je da sam igrao pametno", poručio je Cicipas.

Kaže da su on i Novak igrali u prijatnoj atmosferi.

"Publika se dobro zabavila. U jednom momentu sam se zapitao koliko energije šalju nama na teren. Napravili su razliku i bilo je mnogo uzbudljivije igrati u tim uslovima", poručio je Cicipas.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Grčka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak pobedio Hačanova na egzibiciji u Abu Dabiju

Izvor: B92, 21.Dec.2019

Drugi teniser sveta Novak Đoković osvojio je treće mesto na egzibiciji "Mubadala svetski teniski šampionat" u Abu Dabiju...On je u direktnom duelu za treću poziciju pobedio Rusa Karena Hačanova sa 7:5, 6:3 i tako pokazao da mu je forma uoči starta sezone u laganom usponu...Đoković je u subotu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.