Čelsi veruje u Ivanovića!

Izvor: Mondo, 21.Jan.2016, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi veruje u Ivanovića!

Uprkos lošijim partijama na početku sezone, kada je mnogo kritika od strane navijača upućeno Ivanoviću, on je potpisao novi ugovor sa Čelsijem.

Foto: Michael Regan CENTARFOR: Branislav Ivanović

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović produžio je ugovor sa Čelsijem na još godinu dana, preneo je večeras Skaj sport. Ivanoviću je dosadašnji ugovor isticao na leto, a danas je potpisao novi, jednogodišnji ugovor sa opcijom produžetka na još >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << godinu dana.

Prema navodima britanskih medija, za Ivanovića su navodno bili zainteresovani Inter i Milan, ali će srpski fudbaler na Stamford bridžu ostati najmanje do leta 2017. godine.

Ivanović je u Čelsi došao u januaru 2008. godine iz moskovske Lokomotive i do sada je za "plavce" odigrao 341 utakmicu i postigao 32 gola.

Srpski fudbaler je sa Čelsijem osvojio dve titule u Premijer ligi, tri FA kupa, Liga kup, Komjuniti šild, Ligu šampiona i Ligu Evropa.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.