Čelsi dovodi »dedu« Fridela

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Mar.2015, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi dovodi »dedu« Fridela

Čelnici Čelsija planiraju da na ljeto dovedu 44-godišnjeg golmana Totenhema Breda Fridela kao zamjenu za Petra Čeha, koji je najavio odlazak.

Reprezentativac Češke će zbog smanjene minutaže napusiti londonski klub poslije 11 godina, a interesovanje za njega pokazali su Arsenal, Liverpul, Roma, Pari Sen Žermen i Monako.

Zamjena za prvog golmana Tibu Kurtou bio bi iskusni Fridel, kojem na kraju sezone ističe ugovor sa "pijetlovima". Menadžer "plavaca" Žoze Murinjo >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << sličan potez napravio je 2013. godine kada je u Čelsi doveo tada 40-godišnjeg Marka Švarcera iz Fulama, koji je tada bio alternativa za Čeha. Fridel je tokom karijere odigrao 450 utakmica u Premijer ligi za Liverpul, Blekburn, Aston Vilu i Totenhem, čiji je član od 2011. godine.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.