Čelsi desetkovan u finalu FA Kupa

Izvor: B92, 15.Maj.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi desetkovan u finalu FA Kupa



Trener Čelsija Žoze Murinjo izjavio je kako ima toliko problema sa povredama da će za subotnje finale FA Kupa možda morati da prijavi golmana Enrikea Ilarija kao rezervnog centarfora. Murinjo je rekao da ima na raspolaganju samo 15 zdravih igrača za obračun na Vembliju sa Mančester Junajtedom, koji juri "duplu krunu". Portugalski stručnjak potrošio je milione funti na dovodjenje pojačanja, ali insistira na radu sa "razumnim" brojem igrača.

Poslednja problem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa kojim se Murinjo suočio je istegnuće tetive Džona Obija Mikela. Nigerijac se povredio u subotnjoj prvenstvenoj utakmici sa Evertonom, koja se završila 1:1.

U finalu neće moći da igraju Mihael Balak, Andrij Ševčenko, Rikardo Karvaljo, Arjen Roben i Skot Sinkler, dok je nastup Ešlija Kola neizvestan.

"Ako se Ešli oporavi, imaćemo 15 igrača. Mi zaista nemamo 16 igrača za finale, što nije lepa slika. Možda će na klupi sedeti Ilario, koji nije loš za napadača. Ili ću morati da dovedem nekog iz podmlatka", rekao je Murinjo.

Portugalski internacionalac došao je u Čelsi prošlog leta i branio je 18 puta u periodu od oktobra do januara, kada su bili povredjeni Petr Čeh i Karlo Kudičini.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.