Čelsi? Već sam patio na klupi

Izvor: B92, 22.Feb.2015, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Čelsi? Već sam patio na klupi"

Andrej Kramarić imao je u januaru ponudu Čelsija, ali je on umesto lidera, izabrao transfer u redove poslednjeplasiranog tima Premijer lige Lestera.

"Čelsi je najbolji klub u Engleskoj i znao sam da ako odem tamo da ću teško doći do prilike. Još sam mlad igrač i treba mi minutaža. Znam kakav je osećaj ne igrati, već mi se to jednom dogodilo zbog čega sam bio nesrećan", rekao je Kramarić.

Njegov potez je ipak bio sjajna odluka, jer je 23-godišnji centarfor >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << već postao prvotimac "lisica" uz dva postignuta pogotka.

"Izabrao sam Lester jer je to najbolji put za moju karijeru. Nije veliki iskorak kao Čelsi, ali tu mogu da igram i popravim svoj fudbal. Želim biti najbolji i davati što više golova. Ako mi to uspe, možda završim u nekom od velikih klubova poput Čelsija", rekao je doskorašnji napadač Rijeke.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.