Izvor: MozzartSport.com, 22.Nov.2020, 12:14

CSKA iscrpljen, Soči nagazna mina

Desetorica prvotimaca moskovske ekipe su u prethodne dve nedelje nastupala, što za seniorske, što za omladinske reprezentacije

Ahmat je u subotu priredio još jedno iznenađenje u ruskoj Premijer ligi. Zaustavio je šampiona Zenit, već stigao do 24. boda u sezoni – čitave prošle sakupio je 31 – i ukazao šansu CSKA da dodatno odmakne timu iz Sankt Petersburga.

 Međutim, ni moskovski klub ne očekuje lak zadatak. U goste im dolazi još jedno od prijatnijih iznenađenja >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sezone – Soči (12.00). Belo-plavi su odlično startovali sezonu, u jednom trenutku čak bili i lider prvenstva, ali su očekivano pali u jednom trenutku. Razlog tome leži prvenstveno u odbrani, pošto već sedam uzastopnih kola nisu sačuvali mrežu. I pored toga, u taboru Armejaca su svesni opasnosti koju sa sobom nosi Soči.

Igraju dobro, dugo su bili na vrhu tabele, i sada im ide dobro. Neće biti lako protiv Sočija, ali ne mogu da kažem da je ovaj tim nepobediv. Pokušaćemo da slavimo, što je vrlo bitno za nas“, rekao je vezista CSKA Ivan Oblijakov pred današnji meč.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Problem za trenera moskovskog tima Viktora Gončarenka mogla bi da predstavlja reprezentativna pauza. Naime, desetorica prvotimaca CSKA su u prethodne dve nedelje nastupala, što za seniorske, što za omladinske reprezentacije, uglavnom Rusije. Pride, defanzivac Igor Diveev upitan je zbog udarca u glavu koji je dobio na meču sa Srbijom u Beogradu, a jedan od ključnih igrača beloruskog stručnjaka i motor ekipe Nikola Vlašić, startovao je oba meča za selekciju Hrvatske.

Moskovljani nemaju dugu istoriju duela sa Sočijem. Štaviše, prošle sezone, kada su popularni Leopardi premijerno učestvovali u Premijer ligi, sastali su se po prvi put. I CSKA se dobro namučio. Kod kuće nije mogao više od remija, na strani je slavio posle goleade, nakon što je u dva navrata vodio Soči. Stoga – oprez!

PREMIJER LIGA RUSIJE – 15. KOLO

Subota

Krasnodar – Tambov 1:0 (1:0)

/Kabelja 17/

Ahmat – Zenit 2:2 (1:1)

/Beriša 26, 54p – Kuzjajev 16, Lovren 48/

Lokomotiva M. – Arsenal Tula 1:0 (0:0)

/Mirančuk 72p/

Spartak M. – Dinamo M. 1:1 (0:0)

/Zobnin 85 – Skopincev 79/

 Nedelja

12.00: (1,55) CSKA M. (4,00) Moskva Soči (6,25)

14.30: (2,95) Rotor (3,00) Ural (2,60)

17.00: (2,55) Rubin (3,15) Rostov (2,85)

Ponedeljak

15.00: (2,65) Ufa (2,95) Himki (2,95)

***kvote su podložne promenema

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.