CS:GO - NRG kvari planove Hika

Izvor: B92, 08.Avg.2017, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CS:GO - NRG kvari planove Hika

Američki tim NRG pokušava da ukrade bugarskog igrača CeRq ekipi Rogue.

Iako je odlazak mladog Bugarina u novooformljeni tim Rogue bio gotova stvar, čini se da ćemo na to morati još malo da pričekamo.

CeRq je već počeo da trenira sa novim timom, samo se čekalo da se dogovore dve strane, a to su Outlaws i Rogue. Ipak, izgleda da dogovora nije došlo, pošto se u igru umešao i NRG koji želi da dovede igrača u svoje redove. Podsetimo, američki tim je nedavno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ostao bez ptr-a, koji je takođe igrao na poziciji AWP-a, pa je pokušaj organizacije da dovede perspektivnog CeRq skroz opravdan. Bugarski snajperista sada može da bira u kom timu želi da nastavi karijeru, mada je teško odlučiti, jer je Rogue tek oformljen te ne znamo kolika je njihova stvarna snaga, a ambicije i kvalitet NRG-a se možda ne poklapaju sa ambicijama igrača Outlawsa.

Još uvek nije poznato ko će biti peti igrač za Rogue ukoliko CeRq ne potpiše, a vremena za popunjavanje rostera je sve manje, jer ih debi na sceni očekuje već 22. avgusta u ESL Pro Ligi.

Izvor: KlanRUR

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.