CEDIO REČI: Milojević nedorečen posle pobede nad Radom

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2019, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CEDIO REČI: Milojević nedorečen posle pobede nad Radom

Trener Rada zadovoljniji i pored poraza.

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je zadovoljan pobedom nad Radom rezultatom 3:1 u 12. kolu Superlige, ali nije odavao utisak zadovoljnog čoveka neposredno po završetku malog gradskog derbija.

- Čestitam igračima na pobedi. Ima stvari koje moramo da ispravimo. Ni iz čega smo primili gol na 2:0, imali posle situaciju da rešimo meč. Ali dobro, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nema veze... Pokušaćemo to da rešimo – istakao je Milojević za TV Arenu sport.

Strateg Rad Dragan Radojičić je bio opširniji od kolege sa klupe Crvene zvezde.

- Zadovoljniji sam nego poslednjih izdanja. Rezultat ne odgovara prikazanom, minimalna pobeda Zvezde je realan rezultat. Bili smo mnogo disciplinovanii nego do sada, pokazali smo da možemo. To je pravac kojim ćemo ići dalje, podmladićemo ekipu. U narednom periodu biće boljih rezultata Rada. Naivno smo primili prvi i treći gol – konstatovao je Radojičić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Šta je trenera Rada iznerviralo sinoć na ''Marakani''? Posle objašnjenja, imao je lepu poruku za Zvezdu

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2019

Vrlo brzo se iznervirao, ali....Rad nije sinoć uspeo da napravi iznenađenje na ''Marakani'', poražen je od Crvene zvezde sa 3:1, ali ipak nije ostavio loš utisak...U najkraćem, to je i zaključak trenera ''Građevinara'' Dragana Radojičića, kome je utisak pokvario rano primljeni gol.......''Čestitam...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.