Bufon: Na papiru autsajderi, ali...

Izvor: B92, 24.Maj.2015, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bufon: Na papiru autsajderi, ali...

Golman Juventusa Đanluiđi Bufon rekao je da je Barsa favorit u finalu LŠ i da će njegovom timu biti trebati dosta sreće za osvajanje treće titule prvaka Evrope.

"Barselona je ekipa koja je skoro nepobediva. Znamo koliko su jaki Katalonci, ali igra se jedna utakmica i ne pobedjuje uvek bolji. Moraćemo da imamo dosta sreće, pošto je jasno da smo na papiru autsajderi. Ukoliko Barselona da sve od sebe, biće nam veoma teško da osvojimo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ligu šampiona", rekao je Bufon za italijanski Skaj Sport.

Torinski tim će igrati u finalu prvi put posle 12 godina, nakon što je prethodno u nokaut fazi eliminisao Borusiju iz Dortmunda, Monako i Real Madrid.

Finale Lige šampiona između Juventusa i Barselone igra se šestog juna u Berlinu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

BUFON: Barsa je skoro nepobediva

Izvor: HotSport.rs, 24.Maj.2015

Golman Juventusa Đanluiđi Bufon rekao je da je Barsa favorit u finalu LŠ i da će njegovom timu biti potrebno dosta sreće za osvajanje treće titule prvaka Evrope.  . . - Barselona je ekipa koja je skoro nepobediva. Znamo koliko su jaki Katalonci, ali igra se jedna utakmica i ne pobedjuje uvek bolji....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.