Brih sudi Barseloni i Milanu

Izvor: B92, 20.Okt.2013, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brih sudi Barseloni i Milanu

Kontroverzni nemački sudija Feliks Brih sudiće na meču Lige šampiona između Barselone i Milana, potvrdila je Evropska fudbalska unija (UEFA).

Brih je dospeo u žižu javnosti kada je u petak na utakmci Bundeslige između Hofenhajma i Bajer Leverkuzena priznao gol napadaču 'farmaceuta' Štefanu Kislingu, iako je lopta ušla u gol kroz spoljni deo mreže.

Bajer Leverkuzen je pobedio sa 2:0, a Hofenhajm >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je tražio da se utakmica ponovi.

Brihu je najveći uspeh bio kada je sudio polufinalni meč Lige šampiona 2012. godine između Barselone i Čelsija. Prošlog meseca je, između ostalog, delio pravdu na meču između Srbije i Hrvatske u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2014. godine, koji je završen rezultatom 1:1.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Brih sudi na meču Barselona - Milan

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Okt.2013

NION - Kontroverzni njemački sudija Feliks Brih sudiće na meču Lige šampiona između Barselone i Milana, potvrdila je Evropska fudbalska unija (UEFA).

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.