Brazilu preti nova katastrofa? Holanđani već vode 2:0!

Izvor: Press, 12.Jul.2014, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brazilu preti nova katastrofa? Holanđani već vode 2:0!

Ekipe su na teren istrčale u sledećim sastavima:
Brazil (4-2-3-1): Cezar – Maksvel, Luiz, Silva, Majkon – Gustavo, Paulinjo – Ramires, Oskar, Vilijan – Žo 

Holandija (3-4-1-2): Silesen – Martins Indi, Flar, De Fraj – Blind, Klasi, Vajnadlum, Kajt – De Guzman – Roben, Van Persi
Već u trećem minutu povela je Holandija kada je dosuđen jedanaestarac . Naime, iskusni Roben pobegao je Silvi, koji ga je povukao za rame, kada je Alžirac svirao penal. Brazilac je Robena počeo je da vuče još van kaznenog prostora, ali je penal ipak dosuđen. Van Persi je šutirao sa bele tačke, i očekivano bio je precizan!
Samo desetak minuta kasnije, tačno u 17. minutu, Holandija je duplirala prednost golom Daleja Blinda, a ovo je njegov prvi pogodak za reprezentaciju! Ipak, ni ovaj gol nije "čist", jer je Roben bio u ofsajdu kada je dobio loptu, koju je naknadno prosledio do Blinda.
U nastavku igre Brazilci su dezorijentisani i uplašeni, ne uspevaju da realizuju da kraja nekoliko solidnih akcija, dok su njihovi protivnici skoncentrisani na odbranu i nešto su povučeniji u odnosu na početak.
Suđenje je evidentno manjkavo.
Na poluvreme Brazilci su u svlačionice ispraćeni zvižducima.
U drugom delu meča nema većih uzubuđenja. Skolari je na samom početku drugog poluvremena napravio prvu izmenu, pa je meč završen za Luiza Gustava, a u borbu se uključio Fernandinjo.
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brazilu preti novi debakl? Holanđani i dalje vode 2:0!

Izvor: Press, 13.Jul.2014, 00:40

Ekipe su na teren istrčale u sledećim sastavima:. Brazil (4-2-3-1): Cezar – Maksvel, Luiz, Silva, Majkon – Gustavo, Paulinjo – Ramires, Oskar, Vilijan – Žo . . Holandija (3-4-1-2): Silesen – Martins Indi, Flar, De Fraj – Blind, Klasi, Vajnadlum, Kajt – De Guzman – Roben, Van Persi. Već...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.