Brazilac je Gvardiolin prioritet?

Izvor: Sportske.net, 14.Nov.2018, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brazilac je Gvardiolin prioritet?

Potencijalno rešenje za goruće pitanje.

"Građani" su minulog leta angažovali samo Rijada Mareza, ispostavlja se da je Alžirac odlično pojačanje, a poznato je da su želeli i jednog centralnog vezistu.

Fernandinjo ima 33 godine, nezamenjiv je u prvoj postavi, ali je pitanje koliko dugo će moći da drži trenutni nivo, a tu je bojazan da bi mogao da se povredi, u tom slučaju Gvardiola nema pravu alternativu.

Tako je velika želja španskog stratega bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Žoržinjo iz Napolija i dok su se Siti i italijanski klub natezali oko obeštećenja, Sari je nagovorio Brazilca da sa njim pođe u Čelsi.

Tako je na kraju i bilo, Gvardiola je ostao praznih šaka, pa je potraga za centralnim vezistom nastavljena.

Prema izveštajima medija iz Italije, tako se na radaru kluba sa "Etihada" našao novi fudbaler Napolija, brazilski internacionalac Alan.

On je u Napulj stigao iz Udina 2015. godine za 10 miliona funti, do danas je upisao 148 zvaničnih nastupa za tim sa "San Paola".

Čini se da je profil igrača kakav Gvardioli treba, Siti je u prethodnih par nedelja pokazao interesovanje, pa deluje da bi već u januaru mogli da krenu po njegov potpis.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Gvardiola gleda ka senzaciji iz Andaluzije

Izvor: Sportske.net, 14.Nov.2018

Mančester siti pokazao interesovanje za talentovanog fudbalera iz Sevilje...Preneli smo danas da će prioritet "Građana" u narednom prelaznom roku biti angažovanje centralnog veziste, više o svemu tome OVDE...I pored neophodnog pojačanja u veznom redu, čini se da bi Sitiju dobro došao i jedan...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.