Brajant, Dankan i Garnet u Kući slavnih

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Apr.2020, 19:32

Brajant, Dankan i Garnet u Kući slavnih

Legendarni košarkaš Los Anđeles Lejkersa Kobi Brajant, koji je poginuo krajem januara u helikopterskoj nesreći, od danas je i zvanično u Kući slavnih u Springfildu.

Brajant je celu karijeru, 20 sezona, proveo u Los Anđeles Lejkersima i osvojio je pet šampionskih titula, a 18 puta bio je u ol-star timu.

"Voleli bismo da je ovde sa nama da proslavi. Ali, definitivno je vrhunac njegove NBA karijere i svako dostignuće koje je imao kao sportista bilo je odskočna >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << daska da bi bio ovde. Neverovatno smo ponosni na njega", rekla je njegova supruga Vanesa Brajant za ESPN nakon što je i zvanično proglašena klasa 2020.

Brajant predvodi klasu 2020. u kojoj je još sedam imena, među kojima su i Tim Dankan, koji takođe ima pet šampionskih prstenova sa San Antonijom, kao i Kevin Garnet, NBA šampion sa Bostonom.

Pored njih, u Kući slavnih od danas su i Edi Saton, Rudi Tomjanovič, Tamika Kečings, Kim Malki i Barbara Stivens.

Takođe, u Kuću slavnih uvršten je i bivši generalni sektretar Fiba Patrik Bauman, koji je preminuo oktobra 2018.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.