Božićna čestitka Novaka Đokovića

Izvor: RTS, 07.Jan.2019, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božićna čestitka Novaka Đokovića

Novak Đoković čestitao je na svom Tviter nalogu srećan Božić svim pravoslavnim vernicima. "Svima bih poželeo puno sreće, mira, zdravlja, blagostanja... Da vas čuva Bog, da vas čuvaju anđeli u svemu što radite", rekao je Novak.
Novak Đoković čestitao je pravoslavnim vernicima Badnji dan i Božić. Najbolji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << teniser sveta poželeo je svima sreće, zdravlja, blagostanja i prospreiteta, a onda otkrio da će veći deo Božića provesti u avionu, na putu za Australiju.

"Još sam u Dohi, spremam se za put za Australiju i veći deo Božića provešću u avionu. Ipak, proveo sam Badnje veče sa porodicom, zbog čega sam veoma srećan. Sada je vreme za Australiju i prve grend slem u sezoni", rekao je Novak u čestitki na Tviteru.
On je podsetio na učešće na turniru u Dohi, gde je poražen u polufinalu od Roberta Bautista-Aguta, ali je rekao da mu je utisak nedelje činjenica da je u dublu sa bratom Markom stigao do polufinala.
"Želeo bih svima koji slave Božić 7. januara da poželim mir, ljubav, mnogo energije i ljubavi u okviru porodica i bliskih ljudi. Sve najbolje, vidimo se uskoro u Melburnu", rekao je Novak u video-čestitki.

Nešto ranije Novak je čestitao pravoslavnim vernicima Badnji dan i Božić na srpskom jeziku i poželeo im puno sreće, mira, zdravlja, blagostanja...
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak: Srećan Božić, svima, vreme je za Australiju

Izvor: B92, 07.Jan.2019

Najbolji teniser sveta Novak Đoković krenuo je na put za Melburn gde će od 14. januara igrati na prvom Grend slem turniru sezone, Australijan Openu...Novak je pre svega svima koji ga slave po pravoslavnom kalendaru poželeo Srećan Božić..."Pozdrav svima. Još sam u Dohi, ali polako pakujem kofere....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.